søndag den 28. november 2010

Min øjesten

Mit hjerte bobler over af glæde og stolthed for min lille due har gjort sine første forsøg med nål og tråd og se bare en fin nisse hun har lavet.
 Jeg havde slet ikke overvejet at man faktisk godt kan lave små syprojekter med nål og tråd når man er 4 år, men det havde de heldigvis til den hyggelige julebasar på den lokale Steiner skole, som vi besøgte denne weekend.
Hun var skam også selv mægtig stolt og glad og jeg glæder mig allerede til forhåbentlig rigtig mange fælles sy projekter i fremtiden.
Og så et lille kig af vores adventskrans. Vi havde ik lige nogle materialer så det blev til mormors bageform, fyldt op med sukker, et par sleich dyr fra ungernes bondegård og et par lys med silkebånd på. Idéen fandt jeg i en bog fra Føtex´ tilbudshylder sidste år (:




fredag den 26. november 2010

Fridag




Stille opvågning uden vækkeur, pandekager, gode oste, kaffe og leg. Og så er det oven i købet snevejr og snart weekend. skønt!

søndag den 21. november 2010

Jeg er her stadig..

Der har været stille på bloggen her de sidste uger. Det er såmænd ikke fordi jeg ikke har været forbi blogland. Jeg har læst og beundret og nydt en masse skønne og inspirerende indslag rundt omkring hos mange af jer, selvom jeg ikke rigtig har fået lagt en kommentar.

Sagen er den at energiniveauet her er lidt lavt. Synes til tider det er lidt af et puslespil, at få hverdagen til at gå op i en højere enhed og være god på job og studier, nærværende mor der har tid til at lytte og lege, komme ud i det grønne og lave sund og lækker mad, foruden være en god kæreste og veninde og sidst men ikke mindst presse nogle af de små skæve og kreative projekter ind i hverdagen, som gør at det hele bliver lidt mere farverigt og sjovt.

Denne her årstid er ikke min gode ven og de gange jeg har haft lidt bloggeri på hjerte, er det forsvundet i manglende energi eller selvkritik..

Nuvel, nu er jeg jo den største fortaler for, at det der bloggeri skal komme fra hjertet og når man har lyst og således ikke nødvendigvis fordi man har lavet noget særligt ekstraordinært, kreativt eller spektakulært (selvom det da naturligvis altid er overordentligt inspirerende at kigge forbi et sted, hvor den slags er foregået). Når bloggeriet kommer fra hjertet og af lyst er det i min verden netop en af de små projekter der skaber glæde og energi, så jeg stiger langsomt op på hesten igen

I går da jeg var på loppetur faldt jeg over denne skønne bog til bare 5 kroner. Stor var glæden for netop denne bog ar været fast inventar ved jule klippe-klistrebordet i min familie da jeg selv var barn, så det var et dejligt gensyn. Den er så fin og fyldt med skønne og hyggelige juleprojekter og idéer til kreagøren med store og små børn. I går lavede jeg filtfugle til juletræet fra bogen, mens Lucca klippede kort og snefnug. Her til aften har vi lavet stjernelanterner som nu står og spreder lys og varme i vindueskarmen.





About me

Mit billede
Jeg er 34 år og læge med hang til kreative sysler. Elsker at sy, strikke, istandsætte loppefund og fotografere. Når solen skinner er jeg desuden at finde med jord under neglene i vores skønne kolonihave. Er mor til Lucca fra 2006 og Kalle fra 2008 og bor sammen med min kæreste Jens i byens skønneste gade.
 

Pusteblomster Design by Insight © 2009